Direktlänk till inlägg 23 november 2007

Idol-Snack !!

Av Loppan - 23 november 2007 20:15


Dags för IDOL igen. Ingen är gladare än jag. Och då ska jag ge MIN åsikt på artisterna OCH jyrun.. skoj skoj.. med risk för att göra någon upprörd så påminner jag om att detta är mina personliga åsikter. Du får mer än gärna tycka annorlunda.. (vilket många av mina vänner gör).. ALLA åsikter är välkomna.


1:a Rundan !!


Andreas - Grym röst, och bra val av låt som passar hans röst väl. Jag tycker som vanligt juryn är hård när dom påpekar att han inte rör sig på scenen. Först och främst rör han sig bättre och ledigare än från början, ge honom en coach som kan träna upp honom och dom andra artisterna, för alla skulle dom behöva träna på ett och annat. Om Andreas inte vill röra sig så överdrivet på scenen så tycker jag han ska få göra sin grej, för när andra gör sin grej, då är det okej. Något dubbelt i budskapen, lika ska vara lika.


Amanda - Makens stora favorit. Jag tyckte hon var superbra, cool, rör sig som hon gör, på sitt sätt. Det var nära till sura toner här och var men hon lyckades hålla sig ifrån dom. Inte så bra kritik som jag trodde och är lite förvånad över det.


Marie - Oj, inte alls så bra som hon brukar vara. Knäckte. Visst var hon modig och gav allt men det är kanske fel på vår tv, för det lät inte bra här ?? Hon fick mycket bättre kritik än vad jag trodde, jag trodde dom skulle äta henne levandes. Kom ihåg att jag gillar Marie.


Daniel - Inte alls så dåligt som jag kanske skulle önska.. *s*. Lite för skrikigt för min smak, men smaken är delad. Men jag får väl erkänna att han förtjänar en finalplats. Även om jag stundtals har lite svårt för honom så växer han. Okej tjejer, Nettan, Malin o Pippi o co.. nu blev ni väl glada.. hihi.


Runda 2 !!


Andreas - Träffar jag honom på stadion ska jag säga --> Hoppa om du älskar Malmö och DÅ kommer han hoppa.. Varför gjorde han inte det. Han sjunger världsbäst men hade han bara hoppat en eller två gånger så hade han haft juryn och dom avgör så mycket. Juryn vill ha bort honom, så enkelt är det, MEN han ska ju få lov att göra det på sitt sätt.. som alla andra.. eller ??


Amanda - Presentdags ?? En härlig paket med ett grymt bra framträdande. Coola rörelser. Ja, hon har en väldigt unik röst och kommer garanterat att gå långt. Juryn tror ju verkligen på henne.


Marie - Vilken början på låten, underbar. Hennes röst moves passar denna låten helt grymt bra. Ja, hon är verkligen en stor stor favorit. Jag saknar ord. Det var bara så bra.


Daniel - Nja, visst rockar han. Men jag gillade förra uppträdandet bättre. Jag tycker ju att han sjunger bra, dock lite skrikigt men det är nog bara jag som tycker så. Men visst är han en grym artist, bara inte i min smak så han är inte dålig bara för att jag inte gillar honom..  =)


Rörelse Iaktagelser !!


Andreas - Rör sig kanske inte jättemycket men i takt och bra mycket mer än han gjort förut. Räknas inte utvecklingen.


Amanda - Rör sig flaxig men coolt på sitt sätt och väldigt rockigt för ikväll. Full koll på det hon gör.


Marie - När hon går och sjunger med benen före överkroppen ser det ju inte alls vettigt ut, lite Tina moves. Halvgillar.


Daniel  - Har Di Leva-manéer och är stundtals flaxig men har kontroll på sina rörelser. Kör sin egna stil.


 
 
Malin

Malin

23 november 2007 21:17

DANIEL OCH MARIE TILL FINAL!!!! Och hör sen! *s*

Kram Malin

http://www.blogtown.se/blog.php?&id=Malin_Skruttan

 
Malin

Malin

23 november 2007 21:31

Haha!!!! Det gjorde jag med!! "Hoppa då, men för f-n HOPPA DÅ, Andreas!!!!!" *asg*

http://www.blogtown.se/blog.php?&id=Malin_Skruttan

 
Ingen bild

Picasso 4-ever!

26 november 2007 13:43

Marie Picasso är bäst och jag vill att hon vinner alltihop! Mycket bra att Daniel åkte ut.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Loppan - 9 december 2007 13:35

  Jag har nu tagit det stora steget att skaffa mig en domän, av den enkla orsak att jag vill kunna ha lås på foto på dottern och i viss mån en del inlägg. Men inget ont att säga om Blogga Gratis där jag trivst superbra under denna tid jag varit här.....

Av Loppan - 30 november 2007 22:30

  Nu har vi firat min Mamma som nu är 60 år fyllda. Vi åkte till resaturang T-bone där ingen av oss tidigare ätit. Det är en ganska poppis reastaurang och väldigt mysig. P och Mamma åt tre-rätters menyn bestående av Vitlöksbröd till förrätt, Ryggbiff...

Av Loppan - 30 november 2007 11:02

  Mamma fyller 60 år idag !! Massa med grattis från oss. Såklart ringde vi och gratulerade i morse med sjönsång från mig och A. Mamma blev jätteglad. Vi ska ut och äta på restaurang och har köpt en present vi tror hon kommer gilla, men såklart får ho...

Av Loppan - 29 november 2007 14:52

  Varför ska jag få veta saker omvägar. Jag blir så ledsen, besviken och förbannad. Det handlar inte om "det man inte vet har man inte ont av" utan om saker jag skulle fått veta förr eller senare i alla fall. Då vill jag veta det förr på ett ärligt s...

Av Loppan - 29 november 2007 09:10

  Då ska jag strax iväg och arbetsträna, sista dagen för denna veckan, en lagom introduktion. Jag är trött efter gårdagen och har massor att göra idag också så tid att uppdatera eller att springa runt hos mina vänner vilket ni säkert är vana vid finn...

Ovido - Quiz & Flashcards